top of page

2030 Yiyecek ve İçecek Sektörü Trendleri

Güncelleme tarihi: 17 May 2021

Den Denizden Süt Üretmeye Hazır Mısınız?


2020’lerin başından beri tüm Dünya Covid-19 salgını ile mücadele etmektedir. 2021 Mayıs ayı itibariyle dünyada toplamda 158 milyondan fazla vaka belirlenmiş olup 3.2 milyon kişi hayatını kaybetmiştir.


Karantinaların, sokağa çıkma yasaklarının arttığı, sayıların artık daha da korkutucu olduğu günümüzde dünya üzerindeki birçok dengeyi değiştirmiş, alışkanlıklarımızı yeniden şekillendirmeye başlamıştır.


Bizler salgınla karşı kaşıya kalırken görünmez ama etkilerini hissettiğimiz küresel iklim değişikliği de salgın ile birlikte tekrar tekrar göz önünde bulundurup daha çok düşünüp eyleme geçmemiz için bizleri kamçılamıştır.


Sürdürülebilir çevre, kaynakların doğru kullanımı, enerji verimliliği gibi konularda bizlerin hayati ihtiyaçlarını düzgün bir şekilde sürdürebilmesi için çok önemlidir.


2030 yılında Gıda ve İçecek trendleri başta küresel ısınma olmak üzere insanoğlunun karşılaştığı zorluklar baz alarak hazırlanmıştır. Besfin olarak global kaynakları da kullanarak 2030 yılında dünyada gıda trendleri nasıl gelişiyor raporumuzdan ulaşabilirsiniz.

GIDA TRENDLERİ 2030
.pdf
Download PDF • 1.36MB


bottom of page